Ernst Jansz in kerk Garnwerd

ernst jansz  +++ Na zijn hippieperiode met CCC Inc. en het succes van het door hem opgerichte Doe Maar ging Ernst Jansz solo. Inmiddels heeft hij vijf cd’s uitgebracht en evenzoveel boeken geschreven. In zijn muziek blijft hij een verteller van verhalen en schuwt hij ook de protestsong niet. Voor deze voorstelling verzamelde hij niet alleen zijn mooiste liedjes, samen met enkele van zijn Dylan-vertalingen (Schitterend schreef de Volkskrant), maar ter gelegenheid van zijn 75e verjaardag is hij bezig met een nieuw boek en een nieuw album. Ook daarvan speelt hij al enkele nummers.

Een middag met Ernst Jansz is een unieke en ontroerende belevenis, niet in het minst door de fantastische muzikanten die hem begeleiden: Guus Paat op gitaren en Richard Wallenburg op bas. Wij verwachten dat de verkoop van dit concert snel zal gaan. Het aantal plaatsen in de kerk is beperkt. Wees er op tijd bij!

Een activiteit van Te Gast in Garnwerd in de kerk van Garnwerd.

kaartverkoop  +++ Online kaartverkoop via deze link. Entreeprijs is 20 euro. Het aantal beschikbare kaarten is beperkt tot 130 in verband met de grootte van de kerk. Vanaf 14.15 uur is de kerk open, het concert begint om 15.00 uur.

The event is finished.